U bevindt zich hier: Start GSM Abonnementen

GSM Abonnementen

Sluit nu eenvoudig je Sim Only abonnement af bij Brink Computers

Sluit nu eenvoudig je Sim Only abonnement af bij Brink Computers !!!!

Op zoek naar een goedkoop GSM abonnement ? Brink computers heeft voor u de meest voordelige deals waarbij je snel en gemakkelijk goed advies krijgt voor een passend abonnement. Beslis zelf hoeveel belminuten of datategoed je nodig hebt voor zowel nieuwe abonnementen als het verlengen van je huidige abonnement of maak een keuze uit onze voorgeselecteerde acties.
providers

Als onafhankelijke dealer van o.a. Vodafone, T-Mobile, Ben, Tele2, KPN, en Telfort ben je vrij om jouw favoriete netwerk te Kiezen.

Brink Computers verkoopt nu ook mobiele telefoons van bekende merken zoals Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony, Microsoft en Huawei.

Sim Only is een abonnementsvorm waarbij je na het afsluiten van het contract een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van bellen en internetten op je mobiele telefoon. Sim only is bedoeld voor mensen die al een mobiele telefoon hebben.

Wij hebben de goedkoopste Sim Only abonnementen zowel voor 1 jaar als voor 2 jaar, maar ook voor 1 maand (dus een maandelijks opzegbaar / per maand opzegbaar Sim Only abonnement). Steeds de beste Sim Only deals, geheel op maat gemaakt naar jouw wensen.

Bezoek ook onze winkel
Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie, hebben onze medewerkers alle technische kennis op zak om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn. 
Wij helpen u graag verder in onze winkel !

U bevindt zich hier: Start GSM Abonnementen
Nieuwe folder Brinkcomputers