U bevindt zich hier: Start Monteur en Hulp

Monteur / Hulp

Hulp op afstand

Onze service ‘ComputerHulp op afstand’ is mogelijk zodra er een actieve internetverbinding is.

Computerhulp op afstand is uitermate geschikt voor kleinere computerproblemen zoals o.a.: het versnellen van uw computer; verwijderen van virussen; problemen met email, popups of toolbars verwijderen.

U belt ons op 038-7507474 of drukt op de bewuste button Gellian of Klaas! U geeft aan wat uw probleem is en we beoordelen samen of we hulp op afstand kunnen bieden.

Contact Gellian Contact klaas

 

Met hulp op afstand is het voor ons mogelijk om uw computer op afstand over te nemen. U kunt gewoon meekijken met wat we doen en als we klaar zijn geven we dat aan. Zodra we de verbinding verbreken, kunnen we niet meer bij uw gegevens. Hulp op afstand werkt heel snel en veilig!

 

De kosten hiervoor zijn: € 15,00 per blok van 15 minuten afgerond naar boven en naar hele kwartieren.

 

Hulp op locatie

Voor sommige storingen is het handiger dat een monteur bij u op locatie langskomt. Brink Computers biedt deze service in de regio IJsselmuiden / Kampen waar we veelal dezelfde dag bij u op locatie kunnen zijn.

Daarbij betaalt u bij ons geen voorrijkosten en rekent u na het eerste half uur voordelig af per kwartier.

U kunt eenvoudig zelf via onze website een afspraak maken. U bepaalt zelf eenvoudig wanneer wij langskomen! Klik hier om direct een afspraak te maken.

Indien u buiten het standaard dekkingsgebied van ons woont is het zeker ook mogelijk om een monteur te bestellen. Hier kunnen echter andere voorwaarden aan verbonden zitten. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

 

 

U bevindt zich hier: Start Monteur en Hulp
Nieuwe folder Brinkcomputers