U bevindt zich hier: Start Nieuwsberichten Nieuws Glasvezel Aanleg industrieterrein

Nieuwsberichten

Glasvezel Aanleg industrieterrein

Beste ondernemers aan de Zendijk of Spoorlanden,

 

Zoals u wellicht heeft vernomen uit de mailingen van andere ICT dienstverleners, kunt u kosteloos een glasvezellijn laten aanleggen in uw meterkast, uiteraard kunnen wij u hier als full service ICT dienstverlener ook mee helpen. Een unieke kans. In deze brief leest u hierover meer.

 

Waarom glasvezel?

Een glasvezelverbinding tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Zo kunt u kiezen voor sneller internet en kunt u voordeliger bellen. Bovendien maakt u uw pand interessanter voor potentiƫle kopers en huurders.

Of u nu wel of geen belang heeft bij een glasvezelverbinding, als ICT-specialist adviseren wij u om de lijn te laten aanleggen. Doet u dit op een later moment, dan kost de aanleg van glasvezel al snel 2500,00 euro.

 

Optimaal benutten

Wilt u de glasvezellijn gebruiken, dan kijken wij van Brink Computers en Klikk-IT graag mee hoe u hem optimaal kunt benutten. Denk aan de volgende mogelijkheden:

-       Een snellere en betrouwbare internetverbinding.

-       Voordelig bellen via VoIP.

-       Vestigingen met elkaar te verbinden.

-       Samenwerken in de cloud.

-       EfficiĆ«nt thuis of remote werken.

-       Een goede pinverbinding.

-       Met camerabewaking overal kunnen zien wat er in en om uw pand gebeurt.

 

Onze ondersteuning

Brink Computers is gespecialiseerd in hardware en Klikk-IT onderzoekt slimme ICT-oplossingen voor bedrijven. Als vaste partners vullen wij elkaar aan. Op het gebied van glasvezel kunt u bij ons terecht voor advies, implementatie van diensten en support. Omdat wij net als u gevestigd zijn in IJsselmuiden, bevinden wij ons altijd in de buurt. En kunt u op ons rekenen.

 

De mogelijkheden voor u

Wilt u weten hoe u met glasvezel uw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

 

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen en ontmoet ons persoonlijk tijdens de informatieavond op 15 oktober in de Hoeksteen te IJsselmuiden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Brink en Elwin Ekker

Brink Computers en Klikk-IT B.V.

U bevindt zich hier: Start Nieuwsberichten Nieuws Glasvezel Aanleg industrieterrein
Nieuwe folder Brinkcomputers