U bevindt zich hier: Start Nieuwsberichten Nieuws Klaar met wachten op uw Laptop ?

Nieuwsberichten

Klaar met wachten op uw Laptop ?

 

Bent u ook klaar met het wachten op je Computer, laptop of Mac?

Wordt uw Computer of Mac trager en trager? Werkgeheugen uitbreiden is dan een goede oplossing.
Maar met meer geheugen wordt u computer of Mac niet sneller. Vervang daarom ook de harde schijf door een Solid State Drive (SSD). Ook oudere computers komen hiervoor in aanmerking.

Hoe zit het?
Het RAM-geheugen gebruikt uw computer of Mac om te rekenen. Vaak is de hoeveelheid RAM-geheugen niet voldoende, waardoor het systeem het overschot naar de harde schijf moet lezen en schrijven. Daarnaast wordt de harde schijf continu gebruikt voor het openen, bewaren, verplaatsten, kopiëren van documenten en programma’s.

De harde schijf is altijd de vertragende factor in een computer. Vervang deze door een SSD (Solid State Drive), en verbaas u over de snelheidswinst. SSD’s lezen en schrijven ± 500 MB (MegaByte) per seconde, dit is in de meeste gevallen tot 5 keer sneller dan een traditionele harde schijf!

Inbouwen SSD is geen drempel
Breng uw Computer of Mac naar Brink Computers, uiteraard willen wij de computer ook graag bij u ophalen en terugbrengen. Wij bouwen een SSD in en zetten uw huidige gegevens één-op-één over. U werkt gewoon op uw vertrouwde systeem, maar dan tot wel 5 keer sneller. 
Neem vandaag nog contact met ons op!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

  • 250 Gigabyte SSD Samsung EVO 850: € 189,-
  • 500 Gigabyte SSD Samsung EVO 850: € 249,-

Prijzen zijn inclusief inbouw, terugplaatsen van windows of OSX en bestanden en programma’s, u kunt doorwerken waar u gebleven bent met uitzondering dat uw systeem 4 a 5 keer sneller werkt en opstart, uw computer kan weer jaren mee.Vragen?
Heeft u vragen of twijfelt u? Neem
contact op en we zorgen dat u geen vragen meer heeft.

Wat is een Solid State Drive?
Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Solid_state_drive
Kenmerkend aan solid state drives is dat er geen bewegende onderdelen gebruikt worden die wel in harde schijven te vinden zijn, zoals een roterende schijf of bewegende lees- en schrijfkoppen. Hierdoor treden er (weinig tot) geen mechanische fouten meer op en behoort het wachten op de schijf en het positioneren van de koppen tot het verleden.
Gegevens kunnen – onafhankelijk van waar ze zijn opgeslagen – altijd even snel gevonden wordenDefragmenteren is niet meer nodig; bestanden die uit duizenden fragmenten bestaan worden nagenoeg net zo snel gelezen als een aaneengesloten bestand. Ook het wegschrijven van gegevens gaat veel sneller bij een SSD ten opzichte van een harde schijf. Er zitten vaak meerdere geheugenmodules in een SSD, die onafhankelijk van elkaar data kunnen wegschrijven.

U bevindt zich hier: Start Nieuwsberichten Nieuws Klaar met wachten op uw Laptop ?
Nieuwe folder Brinkcomputers