U bevindt zich hier: Start Pasfoto's

Pasfoto's laten maken bij Brink Computers?

Voor het paspoort, rijbewijs, ID-kaart of andere officiële papieren hebt u pasfoto’s nodig die volgens Europese richtlijnen genomen zijn. Bij Brink Computers krijgt u gegarandeerd pasfoto’s met goedkeuring*. U hoeft geen afspraak te maken – de foto’s zijn snel gemaakt en u krijgt ze direct mee.

Bovendien kunnen wij op verzoek uw pasfoto naar u toe mailen voor eigen gebruik.

 

*Wij zijn gecertificeerd voor officiële pasfoto’s..

 

Pasfoto’s van baby’s? Door verscherpte regels mogen kinderen niet meer in het paspoort bijgeschreven worden en moeten ook de jongsten nu hun eigen ID-kaart of paspoort hebben. Geen zorgen, wij krijgen het voor elkaar – probeer alleen een moment te kiezen dat uw kleine wakker zal zijn!

 

Over pasfoto’s met/zonder bril bestaat enige onduidelijkheid. Helaas worden foto’s met bril steeds strenger beoordeeld, niet alleen op reflecties in het glas, maar zelfs minieme schaduwen die door het montuur op het gezicht geworpen worden. Zelfs met heel dunne (of randloze) monturen is dit onvermijdelijk. Gelukkig worden door de gemeente kampen onze pasfoto's met bril in de meeste gevallen goedgekeurd, worden ze wel afgekeurd omdat b.v. het montuur van uw bril een dikke rand heeft dan maken wij de pasfoto's gratis opnieuw, echter dan zonder bril.

 

Natuurlijk houden wij in de eerste plaats van leuke foto’s maken, en dat zijn de aan strenge regels gebonden officiële pasfoto’s niet echt meer. Daarom maken we net zo graag een setje leuke pasfoto’s van u voor eigen gebruik (bijvoorbeeld CV, of gewoon om weg te geven). En voor € 15,- hebt u zowel een set officiële én een set leuke foto’s!

 

Pasfoto’s die afwijken van het Europese formaat? Ook dit is geen probleem. Zorg wel dat u de voorgeschreven richtlijnen op papier bij u hebt, of neem van tevoren contact op.

Pasfoto's op locatie Foto CV of Social Media Tips voor leuke pasfoto's
4 Pasfoto’s: € 10,-
(2e set van dezelfde persoon halve prijs!)
Speciale actie:
4 officiële pasfoto’s + 4 leuke pasfoto’s:
 € 15,-
of:
4 officiële pasfoto’s + 4 leuke pasfoto’s + digitale pasfoto leuk en officieel € 18,-
4 pasfoto’s 5x5cm: € 10,-
(voor India en de Verenigde Staten)
Digitale pasfoto (incl. 4 pasfoto’s afgedrukt): € 13,50

Direct naar uw mailadres verstuurd! Ideaal voor online profielen (Facebook, Twitter, LinkedIn) of digitale sollicitaties.

U bevindt zich hier: Start Pasfoto's
Nieuwe folder Brinkcomputers