U bevindt zich hier: Start Pasfoto's Pasfoto's op locatie

Pasfoto's op locatie

Voor het paspoort, rijbewijs, ID-kaart of andere officiële papieren hebt u pasfoto’s nodig die volgens Europese richtlijnen genomen zijn. Bij Brink Computers krijgt u gegarandeerd pasfoto’s met goedkeuring*. U hoeft geen afspraak te maken – de foto’s zijn snel gemaakt en u krijgt ze direct mee. Bovendien kunnen wij op verzoek uw pasfoto naar u toe mailen voor eigen gebruik.

Wij zijn gecertificeerd voor officiële pasfoto’s..

U zoekt een fotograaf aan huis? Goedgekeurde pasfoto's op locatie.
Wij begrijpen dat niet iedereen even gemakkelijk naar de fotozaak kan gaan om een pasfoto te laten maken. Echter is er volgens de wet wel bepaald dat iedereen een recente pasfoto moet aanleveren voor officiële documenten. Wij komen graag bij u langs en maken direct een pasfoto welke aan de meest recente eisen voldoet.

 Woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere zorginstellingen
Ook in Woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere zorginstellingen komen wij graag langs om de bewoners en patienten op de foto te zetten. Wij bieden de oplossing voor personen die door hun fysieke beperking niet in staat zijn om zelfstandig de gang naar de fotowinkel te maken voor het maken van een pasfoto voor een paspoort, ID-kaart of andere benodigde documenten.


Over pasfoto’s met/zonder bril
 bestaat enige onduidelijkheid. Helaas worden foto’s met bril steeds strenger beoordeeld, niet alleen op reflecties in het glas, maar zelfs minieme schaduwen die door het montuur op het gezicht geworpen worden. Zelfs met heel dunne (of randloze) monturen is dit onvermijdelijk. Gelukkig worden door de gemeente kampen onze pasfoto's met bril in de meeste gevallen goedgekeurd, worden ze wel afgeleurd omdat b.v. het montuur van uw bril een dikke rand heeft dan maken wij de pasfoto's gratis opnieuw, echter dan wel znder bril.

 

U bevindt zich hier: Start Pasfoto's Pasfoto's op locatie
Nieuwe folder Brinkcomputers