U bevindt zich hier: Start Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

- Ik heb (per ongeluk) belangrijke bestanden gewist of mijn harddisk is gecrashed. Wat nu?
Wij kunnen in veel gevallen uw bestanden nog terughalen van verschillende datadragers. Zet uw computer of fotocamera meteen uit en bel ons. Indien u zelf gaat proberen wordt de kans kleiner om uw bestanden te redden.


- Mijn computer/laptop doet het niet, wat kost het om hem te maken?
Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder te weten wat er nu precies aan de hand is. Wij moeten dit eerst onderzoeken en kunnen u dan een vrijblijvende prijsopgave geven. U kunt ook een bedrag aangeven waarbij wij meteen de reparatie mogen uitvoeren. Mocht dit toch hoger uitvallen dan afgesproken dan nemen wij contact met u op om e.e.a. te bespreken. U kunt ons ook bellen of mailen voor een prijsindicatie.


- Ik wil mijn computer/laptop langsbrengen.
Bij sommige laptops hebben wij de voedingsadapter nodig. Bij een PC is alleen de kast voldoende. Dus aanleveren zonder snoeren. Doorgaans duurt een reparatie 1 tot 3 werkdagen afhankelijk van het probleem en/of de te leveren onderdelen. Het is ook handig als u CD's met drivers kunt meebrengen.

- Ik wil draadloos internet. Kan ik dat bij u bestellen?

Ja.Wij kunnen de verbinding (draadloos) voor u installeren. Vooral internet + bellen is erg populair.

- Werken jullie ook voor bedrijven?
Ja.Voor bedrijven hebben wij de nodige kennis in huis van o.a netwerken, Terminal Server, Citrix, Win2003, Small Business Server, Active Directory, VPN en Thin Client's. Wij verkopen en installeren o.a. ook snelstart, GFI antispam en/of GFI antivirus voor Exchange, uw systeembeheer is bij ons in goede handen. Gaat u verhuizen naar een ander pand? Wij helpen u graag met de installatie.

- Hebben jullie referenties?
Ja.
Wij geloven in mond tot mond reclame en zullen daarom weinig of niet adverteren. Om de privacy van onze klanten te waarborgen zullen wij geen namen vermelden op onze site. U kunt een kijkje nemen in ons gastenboek en verder zijn wij veel actief in het MKB en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

- Maken jullie ook websites?
Ja.
Wij maken, onderhouden en/of hosten voordelig een website voor u. Een website is vaak maatwerk en voor iedereen anders. Wij bekijkensamen met u wat u precies nodig heeft. Zo betaalt u nooit teveel. Ook registreren wij eventueel de domeinnaam voor u tegen scherpe tarieven.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werken wij nu vanuit een winkel aan de Markeresgang 7 in IJsselmuiden. U kunt gratis voor de deur parkeren! U wilt natuurlijk ook graag onze volledige aandacht als wij uw opdracht uitvoeren. Wij werken daarom zoveel mogelijk op afspraak.

U bevindt zich hier: Start Veelgestelde vragen
Nieuwe folder Brinkcomputers