Glasvezel in IJsselmuiden is dichterbij dan ooit!

Waarom glasvezel?

 • Stabiel en kwalitatief hoogwaardig netwerk van DELTA Fiber Netwerk
 • Kies zelf je provider
 • Gelijke en hoge up- en downloadsnelheid

Nooit meer een haperende verbinding

Met een glasvezelverbinding heeft u geen last van haperend internet. U kunt meerdere verbindingen tegelijk gebruiken zonder verlies van kwaliteit. Een Netflix serie kijken en een voetbalwedstrijd terwijl uw kinderen aan het gamen zijn. De bandbreedte is groot genoeg, het kan allemaal.

Aanmelden kan nog steeds!

DELTA Fiber netwerk wil graag glasvezel aanleggen in IJsselmuiden. Als minimaal 35% van de inwoners zich aanmeldt gaat het project door. Snel internet is dus dichterbij dan ooit! Aanmelden doet u door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de lokale verkopers. Kijk en vergelijk hier de providers en meld u nu aan. Uw abonnement heeft een contractduur van 12 maanden en u gaat pas betalen als uw nieuwe glasvezellijn is aangesloten.

Waarom nu aanmelden?

 • Gratis aangelegd
 • Contractduur van 12 maanden
 • Project gaat door bij 35% deelname
 • Aanmelden voor 21 september 2020

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel

Kies zelf uw aanbieder

CaiWay en DELTA nader bekeken

Waarom Caiway?

Internetten met de snelheid van het licht, interactief televisiekijken en voordelig bellen. Dat is wat u krijgt met glasvezel van CaiWay. Kwaliteit voor een eerlijke prijs, CaiWay doet dat op haar manier al meer dan 30 jaar voor ruim 200.000 klanten.

Verschillen met Delta: CaiWay heeft geen flex-pakket maar het is wel mogelijk om het aantal TV-ontvangers aan te passen.

CaiWay heeft het goedkoopste pakket met alleen internet. Voor 6 maanden van 29,95 plus 6 maanden van 41,95 heeft u de glasvezelkabel in uw woning liggen, zelfs als u helemaal niet van plan bent om uw huidige provider op te zeggen maar u wilt wel dat uw woning klaar is voor de toekomst.

Bij de pakketten Slim en Snel krijgt u een tweede TV-ontvanger gratis en er zijn mooie acties waarbij u de eerste 6 maanden lagere maandprijzen en gratis Fox Sport Eredivisie krijgt.

CaiWay rekent geen installatiekosten, de monteur doet een basis-installatie t.w.v. € 85,-.

Waarom Delta?

Delta scoort goed bij de consumentenbond.

Bij Delta bepaalt u zelf uw eigen weg, de basis is het Flexpakket van 45 euro per maand met gratis installatie door de monteur. Verder kiest u helemaal zelf of u ook wilt bellen en interactief TV wilt kijken en wilt u na een paar maanden toch iets anders? Geen probleem. U kunt het Flexpakket maandelijks aanpassen.

Delta heeft het pakket met de hoogste internetsnelheid van 1 Gbps, zowel up als down!

Winkeliers en ondernemers kunnen bij Delta een Business Pack kiezen voor een vast IP-adres, tweede telefoonlijn en BTW specificatie.

De gratis installatie van Delta gaat verder dan die van CaiWay. Bij Delta doet de monteur een zogenaamde Glasvezel-tot-de-nok-installatie ter waarde van 185 euro. Dit is zelfs inclusief gratis extra WiFi-punten indien nodig, het aansluiten van alle interactieve TV’s en een telefoon en het wegwerken van kabels langs plinten.

Liever eerst een gratis adviesgesprek?

Adviesgesprek met een adviseur

Adviesgesprek

De medewerkers van Brink Computers willen u zo compleet en eerlijk mogelijk informeren zodat u een goede keuze kunt maken. Dit doen wij graag face to face in onze winkel of tijdens bijeenkomsten.

U kunt zelf een gewenste datum en tijdstip kiezen. We nemen dan contact met u op om af te stemmen wanneer we het gesprek met u gaan voeren.

Corona maatregelen

RIVM voorschriften
De voorschriften vanuit onze overheid en het RIVM veranderen wekelijks. We houden – net als u – deze voorschriften goed in de gaten. De kern van de maatregelen zit in het beheersen van de verspreiding van het Coronavirus d.m.v. social distancing (de zogenaamde 1.5 meter maatschappij).  We proberen ons in de winkel aan deze voorschriften te houden.

Bekijk het laatste nieuws op de website van het RIVM

 

 

Plan zelf uw gesprek met een adviseur: Vul uw gegevens in en kies daarna een gewenste datum

  Er ging iets mis, probeer het opneuw.
  Liever eerst een gratis adviesgesprek?

  Pakketten en abonnementen

  Voor de eerste 12 maanden kunt u kiezen uit 4 aanbieders van glasvezelabonnementen. Daarna bent u vrij om een andere aanbieder te kiezen of om uw abonnement op te zeggen.

  Uw woning of bedrijf heeft dan echter al wel de supersnelle glasvezelaansluiting binnen liggen en er is een goede kans dat bijvoorbeeld KPN of Ziggo ook leverbaar wordt via de kabel van DELTA Fiber Netwerk. Het is immers een open netwerk.

  Zelfs als u alleen mee wilt doen om de glasvezelkabel in uw huis binnen te krijgen en daarna weer op te zeggen dan heeft u al vanaf € 41,95 per maand een glasvezelaansluiting van 150/150 Mbps en omdat de eerste 6 maanden een actieprijs geldt van € 29,95 kost uw nieuwe glasvezelkabel u 6×29,95 + 6×41,95 = € 431,40 inclusief Btw en inclusief gratis aanleg en gratis installatie door een monteur.

  Aanbod voor particulieren

  CaiWay; na KPN en Ziggo de grootste aanbieder van Nederland.

  DELTA; flexibel, maandelijks aan te passen, scoort goed bij consumentenbond.

  Aanbod voor ondernemers

  Delta; bij het Flexpakket van Delta kunt u kiezen voor een Businesspack met een Vast IP-adres, extra telefoonlijn en BTW-specificatie. Het Businesspack kost 10 euro incl. Btw per maand.

  We kunnen u helpen kiezen tijdens een adviesgesprek of volg onderstaande keuzehulp.

  Keuzehulp, uw abonnement in 3 stappen

  Stap 1) Uw eigen voorkeur

  Heeft u al voorkeur voor een provider? Hier volgen enkele kenmerken:

  CaiWay: De grootste provider na KPN en Ziggo, vanwege de gratis tweede TV-ontvanger (niet bij het voordeligste pakket) is dit abonnement vaak het goedkoopste voor mensen met meer dan één TV. CaiWay heeft de meeste zenders in het basispakket (70+).

  Delta: Scoort goed bij de consumentenbond, flexibel want diverse opties van het abonnement zijn maandelijks aan of uit te zetten, Delta heeft een businesspack met een vast IP-adres, een extra telefoonnummer en BTW-specificatie. Delta heeft 50+ zenders in het basispakket.

  Stap 2) Snelheid en prijs

  Welke internetsnelheid wilt u? Heeft u genoeg aan de “langzaamste” verbinding of gaat u voor de middelste? Als u de hoogste snelheid wilt dan heeft u voor € 73,50 bij CaiWay een alles-in-één pakket met een snelheid van 600 Mbps. Onderstaand een beknopt overzicht.

  CaiWay 75/75 Mbps € 49,50 (inclusief 70 TV-zenders, vaste telefonie kost 2,50 extra) de eerste 6 maanden voor 35 euro en gratis Fox Sport Eredivisie.
  CaiWay 250/250 Mbps € 61,50 (inclusief  70 TV-zenders, 2e ontvanger gratis, vaste telefonie kost 2,50 extra) de eerste 6 maanden voor 45 euro en gratis Fox Sport Eredivisie.
  CaiWay 600/600 Mbps € 73,50 (inclusief  70 TV-zenders, 2e ontvanger gratis, vaste telefonie kost 2,50 extra) de eerste 6 maanden voor 55 euro en gratis Fox Sport Eredivisie.

  CaiWay Extra TV-ontvanger € 5,00 (maximaal 4 ontvangers)

  CaiWay Alleen internet 150/150 Mbps € 41,95 excl. TV, de eerste 6 maanden voor € 29,95
  CaiWay Alleen internet 450/450 Mbps € 54,95 excl. TV

  De pakketten “Alleen internet” kunt u bijvoorbeeld combineren met Ziggo Kabel-TV van € 18,70 per maand als u gratis Ziggo Sport wilt behouden of als u geen internet-kabels naar uw TV(‘s) wilt trekken.

   

  Delta 150/150 Mbps € 45,00 (inclusief vaste telefonie)
  Delta 400/400 Mbps € 52,50 (inclusief vaste telefonie)
  Delta 1/1 Gbps € 90,00 (inclusief vaste telefonie)

  Delta Televisie Basispakket € 10,00 (50 TV-zenders) inclusief eerste ontvanger.

  Delta Extra TV-ontvanger € 5,00 (maximaal 4 ontvangers)

  Bij Delta kunt u de televisie-optie aan of uitzetten, het aantal TV-ontvangers is desnoods maandelijks te wijzigen. Handig als een TV enige tijd niet gebruikt wordt.

  Stap 3) TV-zenders en prijs

  Welke zender(s) wilt u beslist niet missen? Best mogelijk dat u voor Delta heeft gekozen maar door een bepaalde zenderkeuze toch weer bij CaiWay uitkomt of andersom.

  CaiWay Basic TV inbegrepen

  CaiWay Plus TV € 11,00 p/mnd extra
  CaiWai Internationaal pakket € 3,75 p/mnd
  CaiWay Kinderpakket € 4,50 p/mnd
  CaiWay Fox sports Eredivisie € 8,50 p/mnd (bij het middelste internetpakket 5,50 en bij het snelste internetpakket 2,50)
  CaiWay Fox sports International € 12,25 p/mnd
  CaiWay Fox sports Compleet € 16,00 p/mnd
  CaiWay Ziggo Sport Totaal € 14,95 p/mnd
  CaiWay Film 1 € 9,95 p/mnd
  CaiWay Erotiek € 11,50 p/mnd
  CaiWay Gay Lifestyle € 10,95 p/mnd
  CaiWay Turks € 8,00 p/mnd

  Delta 50 zenders inbegrepen bij de eerste TV-ontvanger van € 10,00
  Delta 90 zenders € 5,00 p/mnd extra
  Delta 120 zenders € 10,00 p/mnd extra
  Delta Fox sports Eredivisie € 7,50 p/mnd (gratis bij Delta 120 zenders)
  Delta Fox sports Compleet € 15,00 p/mnd
  Delta Ziggo Sport Totaal € 15,00 p/mnd
  Delta Film 1 € 10,00 p/mnd
  Delta Erotiekpakket € 12,50 p/mnd

  Meest gestelde vragen

  1. Ik wil graag glasvezel. Hoe doe ik mee?

  U doet mee door een provider en een product te kiezen op deze webpagina. Dit product bestelt u door het tekenen van een (online) bestelformulier, zelf of bij één van onze adviseurs en dit is meteen uw inschrijving voor deelname aan het glasvezelproject. U zit 12 maanden aan uw nieuwe abonnement vast.

  2. Is glasvezel duurder dan mijn huidige abonnement?

  U kunt vanaf € 41,95 per maand een internetabonnement of vanaf € 49,50 een alles-in-één glasvezelabonnement afnemen. Als u nu minder betaalt, dan is glasvezel duurder. Het is echter wel appels met peren vergelijken. Glasvezel is sneller en stabieler en klaar voor nog veel hogere snelheden in de toekomst. Stel dat u nu € 44,50 per maand betaalt voor internet 50/5 (down/uploadsnelheid) mbps inclusief een televisieontvanger, dan heeft u voor een meerprijs van € 5,- per maand een supersnelle en stabiele internetverbinding, bijvoorbeeld 75/75 Mbps inclusief televisieontvanger, inclusief gratis monteur en zonder eenmalige aanmeldkosten. Stel dat u na 12 maanden terug gaat naar uw oude abonnement van € 44,50 per maand dan heeft het binnenbrengen van de glasvezelverbinding u slechts 12 maal € 5,- gekost en is uw woning of bedrijf klaar voor de toekomst.
  Onze ervaring heeft geleerd dat KPN-klanten meestal goedkoper uitzijn bij de overstap naar een Glasvezelprovider. Ziggo-klanten zijn soms iets goedkoper uit, indien u gehecht bent aan uw bestaande Ziggo Sport zenders dan zal de overstap voor u wellicht duurder uitpakken.

  3. Mijn huidige abonnement loopt nog, krijg ik nu dubbele kosten?

  Nee hoor, om dubbele kosten te voorkomen mag u bij uw nieuwe provider de start van het abonnement uitstellen tot uw oude contract is afgelopen. Dit heet uitgesteld leveren. Uitstellen mag tot maximaal 1 jaar na het zetten van uw handtekening en uiteraard gaan de 12 maanden van het nieuwe abonnement in vanaf de overeengekomen leverdatum.

  4. Ik kan mijn nieuwe abonnement ook online afsluiten, is dat handig?

  Er zijn inderdaad meerdere websites over glasvezelaanbieders. Het merendeel van deze websites is erop gericht om de goedkoopste aanbieder te vinden in vergelijking met uw huidige abonnement. Er wordt echter niet met alle voor- en nadelen van de glasvezelabonnementen rekening gehouden. Onze adviseurs houden wél rekening met alle verschillen tussen de abonnementen. Bij ons kunt u ook terecht met uw technische vragen; bijvoorbeeld over de bekabeling in uw woning.

  5. Waarom leveren KPN en Ziggo niet via het netwerk van Glasvezel Buitenaf?

  Ziggo heeft een eigen coaxnetwerk en KPN heeft het publieke telefoonnet; beide bedrijven verkopen uiteraard liever abonnementen via hun eigen bestaande kabelnetwerken dan mee te moeten investeren in nieuwe glasvezelkabels. Als het IJsselmuiden lukt om de 35% voor 21 september te halen dan komt er glasvezel en is er een goede kans dat deze grote providers die nu niet mee willen doen straks wel hun diensten aanbieden via het open glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk.

  6. Kan ik niet wachten tot KPN of Ziggo glasvezel tot in mijn woning aanlegt?

  Dat kan nog heel lang duren. KPN en Ziggo zullen hun bestaande koper-netwerken zo lang mogelijk commercieel inzetten. Ze hebben dit in feite aangetoond door in de buitengebieden nooit te investeren in sneller internet. Deze grote providers investeren in dichtbevolkte gebieden, grote steden zoals Amsterdam en Den Haag waar KPN de komende jaren glasvezel tot in de woning aan gaat leggen. Het kan nog jaren duren voor de kleinere plaatsen aan de beurt zijn.

  7. Ik heb opeens een aanbieding van mijn oude provider gekregen. Wat moet ik daarmee?

  Dat klopt, de grote providers in Nederland zullen proberen om hun klanten te behouden. Dat is logisch en dat is hun goed recht. Hun aanbiedingen bestaan meestal uit enkele maanden korting op uw abonnement indien u weer bijtekent. Aan u de keuze waar u beter mee af bent; glasvezel of toch uw oude product. Twijfelt u? Schroom dan niet om bij ons om advies te komen. Ook als het in uw geval beter is om bij uw huidige provider te blijven, dan zullen we u dat eerlijk vertellen.

  8. Blijven mijn sportzenders het doen?

  Jazeker, bij CaiWay, Delta en Fiber zijn alle Fox- en Ziggo-sportzenders aan te vinken bij de bestelling. Bij Delta kunt u per maand zenderpakketten aan of uit zetten en krijgt u de eerste 3 maanden alle zenders en de hoogste internetsnelheid van 1/1 Gbps gratis, zodat u alle voordelen onbeperkt kunt uitproberen. Ziggo Sport (Max Verstappen) is bij Ziggo gratis en kost bij de glasvezelproviders helaas 15 euro per maand. U kunt Max ook op de Duitse zender zien rijden maar dan met Duits commentaar. Voor Ziggo-klanten die absoluut Ziggo Sport willen blijven kijken pakt de overstap naar glasvezel soms iets duurder uit dan het huidige abonnement.

  9. Is het geen enorm gedoe om mijn huidige abonnement op te zeggen?

  Brink Computers heeft een supportafdeling waar men gewend is om abonnementen voor haar klanten te wijzigen of op te zeggen. U kunt er voor kiezen om uw oude verbinding door ons op te laten zeggen. Wij zeggen dan rechtstreeks bij de oude provider uw huidige verbinding op. In het geval dat providers een opzeggingsbrief of -e-mail eisen, helpen wij u daar ook mee.

  10. Gaat DELTA Fiber Netwerk een sleuf graven in mijn tuin?

  Nee hoor, De hoofdkabel waarin straks alle glasvezeltjes lopen wordt wel ingegraven maar in de openbare weg, meestal in de stoep voor uw huis. Als de hoofdleiding is aangelegd zal de aannemer met u een afspraak maken voor het binnenbrengen van uw eigen kabel. In uw (sier)tuin wordt de kabel niet ingegraven maar wordt er met een gestuurde grondboor (ook wel grondraket) een tunneltje van enkele centimeters doorsnee naar uw woning “geschoten” waardoor de glasvezelkabel loopt. Vlak voor de gevel wordt de grondraket opgegraven en zal de nieuwe kabel naar binnen worden gebracht, Meestal in de meterkast.

  11. Moet ik mijn internetsnelheid delen met anderen?

  Nee. Iedere woning en ieder bedrijf krijgt zijn eigen glasvezel vanaf de Pop (feitelijk twee vezels, één actieve en één reserve) en die hoef je met niemand te delen. De term Pop staat voor Point of Presence en het is eigenlijk de wijkcentrale van Glasvezel Buitenaf, een klein huisje vol met glasvezel-aansluitingen en -apparatuur.

  12. Moet er een nieuwe kabel komen tussen de meterkast en mijn televisie?

  Als u nu internet en televisie via de telefoonkabel binnenkrijgt (Bijvoorbeeld KPN, Tele2, XS4all of Telfort) dan zijn uw binnenkabels al geschikt voor de producten van de glasvezelproviders. Vaak zijn de binnenkabels dan al UTP of heeft u een Powerline Adapter achter uw TV.
  Als u nu coax-kabels naar uw televisie heeft (Ziggo) dan zijn die niet geschikt voor het aansluiten van de televisieontvangers van de glasvezelproviders. De beste manier is om uw coax-kabel te vervangen door een UTP kabel, maar u kunt er ook voor kiezen om het op te lossen met een Powerline Adapter, hiermee kan eventueel ook uw Wi-Fi-signaal verbeterd worden.

  13. Mijn internet is snel genoeg, we hebben toch geen glasvezel nodig?

  Inderdaad is voor veel mensen de huidige internetsnelheid in IJsselmuiden voldoende. Maar camera- en TV-beelden worden steeds scherper en eisen hogere bandbreedtes, we maken foto`s en filmmateriaal en slaan dit op in de cloud, we ontvangen binnenkort zorg op maat via een scherm, we besturen techniek in ons huis via een tablet, praten met onze kinderen via beeldbellen, noem maar op. De afgelopen tien jaar hebben we in Nederland jaarlijks 50% sneller internet besteld omdat de technieken geavanceerder werden en er zijn geen tekenen dat die tendens zal gaan stoppen. Om maar iets te noemen, de nieuwe gameconsoles worden al geschikt voor 8K beelden. Glasvezel is perfect voor gamers dankzij de enorm snelle pingtijden heb je bijna geen lag (vertraging) tijdens het spelen.

  14. Hoeveel televisies kan ik aansluiten?

  Bij alle particuliere providers is het mogelijk om 4 HD-ontvangers aan te sluiten op uw glasvezelverbinding. Daarnaast kunt u op 4 smartphones/tablets/laptop’s tegelijkertijd TV kijken via de App. U kunt dit beeld ook weer casten naar een televisie (bijvoorbeeld met Chromecast) en zodoende gratis een extra “televisieontvanger” creëren.
  Voor zakelijke toepassingen is het mogelijk om meer dan 4 televisie-ontvangers aan te sluiten, bijvoorbeeld in hotels.

  15. Kan ik mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres behouden?

  Uw vaste telefoonnummer kan in alle gevallen geporteerd worden naar de nieuwe provider.
  Als u een provider-onafhankelijk e-mailadres hebt zoals @gmail.com of @outlook.com of @live.nl of @icloud.com (en nog vele anderen) dan heeft dit geen gevolgen bij het overstappen naar een glasvezelprovider.
  Echter wanneer u nu een provider-gebonden adres heeft zoals @home.nl of @ziggo.nl of @kpn-planet.nl of @hetnet.nl dan kunt u dit helaas niet meenemen naar uw nieuwe provider.
  Sommige providers bieden de mogelijkheid om uw oude e-mailadres (tegen betaling) te blijven gebruiken. Wij adviseren echter om dit moment te gebruiken om uw e-mailadres om te zetten naar een provider-onafhankelijk adres. Overweeg ook eens een eigen domeinnaam, dat staat erg netjes en wordt steeds goedkoper.

  16. Kan ik radiozenders ontvangen?

  Jawel, via uw nieuwe televisie-ontvanger kunt u ook radiozenders ontvangen.
  De zenders variëren per provider.

  17. Hoeveel televisieprogramma’s kan ik tegelijkertijd opnemen?

  U kunt onbeperkt tegelijkertijd programma’s opnemen, echter tot een maximum van 250 uur.
  Het opnemen gebeurt in de cloud. De opgenomen uitzendingen kunnen vervolgens op alle apparaten teruggekeken worden, ook op de App van uw glasvezelprovider. Bij sommige providers/zenders hebt u de mogelijkheid om bij het terugkijken reclames door te spoelen.

  Liever eerst een gratis adviesgesprek?

  Aanmelden

  U kunt ook bellen: +31 038 750 7474

   Meld uw Reparatie Aan

   Uw bericht is met suc6 verstuurt!

   Er ging iets mis probeer het opnieuw.

   Dag van Brengen
   Computer / Laptop
   Merk
   Besturingssysteem
   Naam

   Email addres *

   Telefoonnummer

   Address

   Stad

   Omschrijving